“Minden tevékenység mögött ott áll a változás utáni vágy és benne nyilvánul meg a mindenkori helyzetünkkel való elégedetlenség.”
(Thorwald Dethlefsen)

Székelyudvarhelyen születtem – informatikus mérnök és tanár végzettséggel rendelkezem, a Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetségének vagyok az elnöke.

Közösségi emberként élek, aki nem fél vállalni magát, gondolatait, és aki nem fél tenni is ezekért – aki meggyőződésből tesz, dolgozik. Aki elfogadja a másságot, együtt tud dolgozni egy közös cél érdekében, de feltételnek tekinti a tiszteletet és méltóságot.

Olyan emberként élek, aki szereti hasznosnak érezni magát – szeretem látni, hogy munkám vagy tevékenységem eredménye hasznos, örömet tud szerezni akár több embernek is. Minden érdekel, kíváncsi és kissé idealista típus vagyok – érdekelnek a hogyanok, miértek.

Hiszek a jóban, hiszem, hogy a közösségért csak együtt lehet és érdemes tenni. Hiszem, hogy van egy közös hang és hiszem, hogy a közösségi érdekek a személyes vagy csoport érdekeknél előbbre valók. És nem hiszek azokban, akik – ha ezt vallják is, de – nem ez szerint cselekednek.